Valikko
Sulje

Palvelut

PalveluitammeLiikenneturvallisuuskeskuksessamme on uutena palveluna aloitettu kaikille kuljettajille suunnattu turvallisuusvalmennus. Valmennus sisältää kaikki turvallisuuskeskuksen mahdollistamat toiminnot asiakkaan omien toiveiden mukaan. Valmennus sisältää mm. uudistuneen ajoneuvotekniikan teorian, hätäensiavun merkityksen sekä ohjatun harjoittelun 2x45min. liukasradalla.
Yhteydenotot joko ratamestari@islk.fi tai virastoaikoina 050 370 0014.
Mahdollistamme myös itsenäisen, kaikille jo ajokortin omaaville kuljettajille suunnatun, ilman kouluttajaa tapahtuvan omatoimisen ajotuntumaharjoittelun. Autojen kehittyessä mukaan on tullut mitä erilaisempia ajoon ja auton hallintaan vaikuttavia lisävarusteita joiden toimintaa ja vaikutusta itse ajotapahtumaan on nyt mahdollista tulla kokeilemaan liukasradalle.
Sisältää turvaluennon luokassa (25min.) sekä itsenäisen ajoharjoittelun liukasradalla (2x25min.). Autossa saa harjoituksen aikana olla kuljettaja ja mahdollinen hallintalaitteiden käytönopastaja, 'apukuski'. Kysy lisää 050 370 0014
PERUSVAIHEEN RATA

Ajaminen vaikeissa keliolosuhteissa: liukkaalla

  • Pitävyys ja liukkauden tunnistaminen
  • Varustautuminen
  • Turvallinen ajaminen ja hallintalaitteiden käyttö
  • Oikean tilannenopeuden valinta
  • Oman toiminnan arviointi

PIMEÄAJOSIMULAATTORI

Ajaminen vaikeissa keliolosuhteissa: sateella ja pimeässä

  • Ajaminen sateella ja sumussa
  • Ajaminen pimeässä
  • Ajonopeuden merkitys vaikeissa olosuhteissa
  • Oman toiminnan arviointi

Sateella ja pimeällä ajamiseen liittyviä riskejä

SYVENTÄVÄN VAIHEEN RATA

Syventävä vaihe on kuljettajaopetuksen päättävä osa. Se sisältää 2 ajotuntia sisältävän yksilöllisen ajon arviointeineen sekä yhden oppitunnin yksilöllistä testausta, arviointia ja palautetta muun muassa oppimispäiväkirjan avulla. Ryhmäopetus sisältää 2 ajotuntia näyttöjä ja harjoituksia radalla sekä 3 oppituntia ryhmässä.

LIIKENNETURVALLISUUSKESKUS

Paikalliset autokoulut järjestävät tiloissamme ryhmille erikseen räätälöityjä liikenneturvallisuuteen liittyviä koulutuksia. Käytössä koko liikenneturvallisuuskeskuksen laitteet ja varusteet ryhmän toiveiden mukaan. Ryhmän maksimi koko on 12 autoa. Kerää omasta lähipiiristäsi tai työporukasta koostuva sopivan kokoinen ryhmä, ota yhteyttä johonkin rataa käyttävistä autokouluista ja laatikaa juuri teidän ryhmällenne sopiva ratakoulutus. Turvahallissa on mahdollista käydä pyörähtämässä Rullbilillä, kokea törmäyskelkalla äkkipysähdys 7km/h nopeudesta tai vaikkapa mitata oma törmäysmassa 50km/h nopeudessa.