Valikko
Sulje

Palvelut

PalveluitammeLiikenneturvallisuuskeskuksessamme on uutena palveluna aloitettu kaikille kuljettajille suunnattu turvallisuusvalmennus. Valmennus sisältää kaikki turvallisuuskeskuksen mahdollistamat toiminnot asiakkaan omien toiveiden mukaan. Valmennus sisältää mm. uudistuneen ajoneuvotekniikan teorian, hätäensiavun merkityksen sekä ohjatun harjoittelun 2x45min. liukasradalla.
Yhteydenotot joko ratamestari@islk.fi tai ti - to virastoaikana 050 370 0014.
Mahdollistamme myös itsenäisen, kaikille jo ajokortin omaaville kuljettajille suunnatun, ilman kouluttajaa tapahtuvan omatoimisen ajotuntumaharjoittelun. Autojen kehittyessä mukaan on tullut mitä erilaisempia ajoon ja auton hallintaan vaikuttavia lisävarusteita joiden toimintaa ja vaikutusta itse ajotapahtumaan on nyt mahdollista tulla kokeilemaan liukasradalle (VINK VINK!! Lahjakortilla kaveri tai sukulainen radalle liukastelemaan).
Sisältää turvaluennon luokassa (25min.) sekä itsenäisen ajoharjoittelun liukasradalla (2x25min.). Autossa saa harjoituksen aikana olla kuljettaja ja mahdollinen hallintalaitteiden käytönopastaja, 'apukuski'. Kysy lisää 050 370 0014
RISKIENTUNNISTAMISKOULUTUS

Tavoitteena vahvistaa liikennetaitoja sekä turvallista ja taloudellista ajamista. Suoritetaan ennen ajokoetta. Korvaa entisen syventävän vaiheen koulutuksen ja niiden henkilöiden jotka ovat saaneet ajokortin ennen 01.07.2018 tulee suorittaa ko. koulutus viimeistään kaksi vuotta ajokokeen jälkeen.

PIMEÄAJOSIMULAATTORI

Ajaminen vaikeissa keliolosuhteissa: sateella ja pimeässä

  • Ajaminen sateella ja sumussa
  • Ajaminen pimeässä
  • Ajonopeuden merkitys vaikeissa olosuhteissa
  • Oman toiminnan arviointi

Sateella ja pimeällä ajamiseen liittyviä riskejä

MUU KOULUTUS

Omatoiminen rataharjoittelu / ryhmässä tapahtuva koulutus. Työyhteisöt, kaveriporukat, asukasryhmät jne. Kerätkää sopiva porukka ja ottakaa yhteyttä joko alueella toimiviin autokouluihin tai suoraan radalle. Järjestetään juuri teille räätälöity ratatapahtuma.

LIIKENNETURVALLISUUSKESKUS

Paikalliset autokoulut järjestävät tiloissamme ryhmille erikseen räätälöityjä liikenneturvallisuuteen liittyviä koulutuksia. Käytössä koko liikenneturvallisuuskeskuksen laitteet ja varusteet ryhmän toiveiden mukaan. Ryhmän maksimi koko on 12 autoa. Kerää omasta lähipiiristäsi tai työporukasta koostuva sopivan kokoinen ryhmä, ota yhteyttä johonkin rataa käyttävistä autokouluista ja laatikaa juuri teidän ryhmällenne sopiva ratakoulutus. Turvahallissa on mahdollista käydä pyörähtämässä Rullbilillä, kokea törmäyskelkalla äkkipysähdys 7km/h nopeudesta tai vaikkapa mitata oma törmäysmassa 50km/h nopeudessa.